Ko so v šolskih klopeh poleg misli resno zaposlene tudi roke, se dogajajo neverjetne stvari. Iz vrečic pustih sestavin po hodnikih zadišijo piškoti, po sivih oknih poplesavajo snežinke, iz učilnic naših najmlajših pa sijejo tako pisane barve, kot jih v naravi ni mogoče najti niti poleti.

Petkovo dopoldne konec novembra smo učenci od 1. do 9. razreda preživeli rokodelsko navdahnjeni. V delavnicah, ki so jih ponujali mentorji učitelji in krajani, smo vsak posebej ustvarjali, da bi skupaj uspeli ponuditi čim več privlačnih in predvsem uporabnih izdelkov za vse vas. Med smehom in resno natančnostjo, debato in tihim zadovoljstvom so nastale dobrote, ki si jih lahko ogledate v galeriji fotografij. Te in preostale izdelke naših šolarjev boste lahko občudovali in izbrali na rokodelskem bazarju v četrtek, 28. 11. 2019 ob 18.00, ko  jih bomo v avli šole ponosno razstavili in ponudili vsem obiskovalcem.

Vse starše, krajane in prijatelje osnovne šole lepo vabimo, da se nam na bazarju pridružite in z nami veselo zakorate v predpraznične dni!

 Besedilo: Barbara Struna

Fotografije: Petra Hribar Horzelenberg

(Visited 138 times, 1 visits today)
Dostopnost