Jedilnik

 JEDILNIK OD 11. DO 15. 10. 2021DOPOLDANSKA MALICAKOSILOPOPOLDANSKA MALICA
PONEDELJEK, 11. 10. Mlečni gres s čokoladnim posipom (G, M), crispi ploščica (G), melona.Minjonska juha (G, Z), piščanec s karijem (G, M, Z), riž, solata po izbiri, voda.Sendvič s puranjimi prsmi in kislimi kumaricami.
TOREK, 12. 10.Sirni namaz/tzatziki (M), *bio kruh (G), sadni čaj, nektarina.Bučkina juha (G, Z), pirini peresniki s karbonaro (G, M, J), solata po izbiri, voda.Kisla smetana, ajdov kruh z orehi (G, O), paprika.
SREDA, 13. 10.Pica (G, M, J), rukola, sok.Paradižnikova juha (G, Z), tunini polpeti z gorčico (G, R, GS, J, M), pire krompir (M), kremna špinača (G, M, Z), solata po izbiri, voda.Makovka (G), ledeni čaj.
ČETRTEK, 14. 10.Čokoladna spirala (G, M; J), alpsko mleko (M), banana.Prekmurski bograč z mesom/brez mesa (G, Z, VB), črni kruh (G), prekmurska gibanica (G, M, J, O), voda.Prepečenec (G), grozdje.
PETEK, 15. 10.Skuta s podloženim sadjem (M), kruhov rogljič (G), jabolko.Cvetačna juha (G, Z), pečenica, koruzni žganci (G), kislo zelje, voda.Buhtelj (G, M, J), sok.

Obroki vsebujejo alergene iz priloge II Uredbe EU 1169/2011 in so označeni s kraticami:
G – gluten                                       S – soja                                      VB – volčji bob
M – mleko                                       O – oreščki                                  ME – mehkužci
J – jajca                                           Z – listna zelena                          ŽD – žveplov dioksid
R – ribe                                           GS – gorčično seme                    SU – sulfiti
A – arašidi                                       SS – sezamovo seme                

Obroki lahko vsebujejo alergene v sledovih.

*bio, ekološka pridelava                                **lokalna pridelava
Pridržujemo si pravico, da ob nepredvidljivih dogodkih spremenimo jedilnik brez predhodnega obvestila. 

(Visited 7.925 times, 3 visits today)
 
 
 
Dostopnost