Jedilnik

DOPOLDANSKA MALICAKOSILOPOPOLDANSKA MALICA
PONEDELJEK,
5. 12.
Čokoladni namaz (M, O),
*ajdov kruh s tatarsko ajdo (G),
alpsko mleko (M),
pomaranča.
Gobova kremna juha (G, M, Z),
piščančja korma (G, M),
kuskus (G),
solata po izbiri, voda.
Slanik (G),
ananas.
TOREK,
6. 12.
Krof z vanilijevim nadevom
(G, M, J),
100 % sok,
mandarina.
Goveja juha z zakuho (G, Z),
divjačinski golaž (G, Z),
kruhova štruca (G),
solata po izbiri, voda.
Sendvič s puranjimi
prsmi in rezino sira
(G, M),
paprika.
SREDA,
7. 12.
Štručka z *bio hrenovko (G, M),
kečap, gorčica (GS),
limonada,
melona.
Ohrovtova juha (G, Z),
ribji file z masleno česnovo
omako (R, G, M),
riž z grahom,
solata po izbiri, voda.
Krekerji (G),
hruška.
ČETRTEK,
8. 12.
Kremno maslo (M),
*bio kruh (G),
korenček,
sadni čaj.
Brokolijeva juha (G, Z),
štefani pečenka z ovsenimi
kosmiči (G),
pire krompir (M),
kremna špinača (G, M),
solata po izbiri, voda.
Osje gnezdo,
(G, M, J, O),
sok.
PETEK,
9. 12.
Makovka (G),
sadni smuti (M),
grozdje.
Ričet z mesom/brez mesa
(G, Z, VB),
pisani kruh (G),
kokosova kocka (G, M, J),
voda.
Tekoči sadni jogurt
(M),
ajdov kruh z orehi
(G, O),
suho sadje.

Obroki vsebujejo alergene iz priloge II Uredbe EU 1169/2011 in so označeni s kraticami:
G – gluten                                       S – soja                                      VB – volčji bob
M – mleko                                       O – oreščki                                  ME – mehkužci
J – jajca                                           Z – listna zelena                          ŽD – žveplov dioksid
R – ribe                                           GS – gorčično seme                    SU – sulfiti
A – arašidi                                       SS – sezamovo seme                

Obroki lahko vsebujejo alergene v sledovih.

*bio, ekološka pridelava                                **lokalna pridelava
Pridržujemo si pravico, da ob nepredvidljivih dogodkih spremenimo jedilnik brez predhodnega obvestila. 

(Visited 23.942 times, 19 visits today)
Dostopnost