V četrtek, 20. 12., so se naši starejši učenci udeležili področnega tekmovanja Košarkarski superšolar. Tekmovanje je potekalo na OŠ Primoža Trubarja Velike Lašče, udeležilo pa se ga je 6 ekip. V prvi tekmi so naši učenci premagali ekipo OŠ Škofljica z rezultatom 34:29. Po tej zmagi so se že uvrstili med najboljše 3 ekipe turnirja. V drugi tekmi so morali žal priznati premoč ekipi OŠ Primoža Trubarja Velike Lašče, proti kateri so izgubili z rezultatom 24:50. V odločilni tekmi, ki je odločala o drugem mestu na turnirju in napredovanju v četrtfinale tekmovanja so po hudem boju in izenačeni tekmi slavili proti ekipi OŠ Ob Rinži z rezultatom 36:33. Fantje bodo s tekmovanjem nadaljevali v januarju.

Dan pred tem so prvo mesto na medobčinskem tekmovanju v odbojki slavile starejše deklice, ki so v igri izkazale izjemno slogo, energijo in moč.

Našim dekletom in fantom iskreno čestitamo za odlično predstavo in uvrstitev v nadaljnje tekmovanje, vsem bralcem novice pa želimo vesele božično-novoletne praznike.

Besedilo in fotografije: Črt Lipovšek

(Visited 42 times, 1 visits today)
Dostopnost