Jedilnik

DOPOLDANSKA MALICAKOSILOPOPOLDANSKA MALICA
PONEDELJEK,
21. 11.
*Pašteta (M),
*bio kruh (G),
paprika,
zeliščni čaj.
Minjonska juha (G, Z),
peresniki s karbonaro (G, M),
solata po izbiri,
voda.
Riževi vaflji,
pomaranča.
TOREK,
22. 11.
Čokoladne granule (G),
sadni tekoči jogurt (M),
*eko jabolko.
Bučkina kremna juha (G, M, Z),
čevapčiči, riž,
prebranec (G, VB),
solata po izbiri,
voda.
Marmeladni namaz,
ovseni kruh (G),
sok.
SREDA,
23. 11.
Krof (G, M, J),
limonada,
grozdje.
Jota z mesom/brez mesa
(G, VB, Z),
polbeli kruh (G),
cmoki s sadnim nadevom
(G, M, J),
voda.
Sadna skuta (M),
slanik (G).
ČETRTEK,
24. 11.
Mesno-zelenjavni namaz (M),
*bio kruh (G),
sadni čaj.
Kokošja juha z zakuho (G, Z),
piščančji cordon blue (G, M, J),
pražen krompir,
pečena muškatna buča,
solata po izbiri, voda.
Masleni piškoti (M),
melona.
PETEK,
25. 11.
Pletenka (G),
čokoladno mleko (M),
mandarina.
Paradižnikova juha (G, Z),
skutini štruklji z jabolčno čežano
(G, M, J),
solata po izbiri,
voda.
Mocarela (M),
koruzni kruh (G),
češnjev paradižnik.

Obroki vsebujejo alergene iz priloge II Uredbe EU 1169/2011 in so označeni s kraticami:
G – gluten                                       S – soja                                      VB – volčji bob
M – mleko                                       O – oreščki                                  ME – mehkužci
J – jajca                                           Z – listna zelena                          ŽD – žveplov dioksid
R – ribe                                           GS – gorčično seme                    SU – sulfiti
A – arašidi                                       SS – sezamovo seme                

Obroki lahko vsebujejo alergene v sledovih.

*bio, ekološka pridelava                                **lokalna pridelava
Pridržujemo si pravico, da ob nepredvidljivih dogodkih spremenimo jedilnik brez predhodnega obvestila. 

(Visited 23.372 times, 17 visits today)
Dostopnost