Jedilnik

 OD 17. DO 21. 1. 2022DOPOLDANSKA MALICAKOSILOPOPOLDANSKA MALICA
PONEDELJEK, 17. 1.Sirni burek (G, M, J), naravni tekoči jogurt (M), kivi.Peteršiljeva juha z zdrobovimi cmočki (G, Z), široki rezanci s sojinim drobljencem (G, S), solata po izbiri, voda.Pletenka (G), grozdje.
TOREK, 18. 1.Čokoladna špirala (G, M, J), alpsko mleko (M), kaki.Paradižnikova juha (G, Z), sladko kisla balzamična bedrca, pire krompir (M), cvetača v prilogi, solata po izbiri, voda.Sendvič s kuhanim pršutom in olivami (G).
SREDA, 19. 1.Tunin namaz (M, R), *bio kruh (G), koruza, sadni čaj.Ričet z mesom/brez (G, VB, Z), kruh Zdravko (G), čokoladni ježek (G, M), voda.Mafin (G, M, J), sok.
ČETRTEK, 20. 1.Sojin polpet(S, G, M, Z), bombeta (G, SS), majoneza (M), kečap, solata, 100 % sok.Goveja juha z zakuho (G, Z), junčja boranja s stročjim fižolom (G, M, Z, VB), polenta (G), solata po izbiri, voda.Sadni jogurt (M), koruzna palčka (G).
PETEK, 21. 1.Marmelada, maslo (M), pirin kruh (G), hruška, ledeni čaj.Gobova kremna juha (G, M, Z), pečen ribji file v koruzni skorjici (R, G), riž, por z jajci (J), solata po izbiri, voda.Krispi ploščice (G), mandarina.

Obroki vsebujejo alergene iz priloge II Uredbe EU 1169/2011 in so označeni s kraticami:
G – gluten                                       S – soja                                      VB – volčji bob
M – mleko                                       O – oreščki                                  ME – mehkužci
J – jajca                                           Z – listna zelena                          ŽD – žveplov dioksid
R – ribe                                           GS – gorčično seme                    SU – sulfiti
A – arašidi                                       SS – sezamovo seme                

Obroki lahko vsebujejo alergene v sledovih.

*bio, ekološka pridelava                                **lokalna pridelava
Pridržujemo si pravico, da ob nepredvidljivih dogodkih spremenimo jedilnik brez predhodnega obvestila. 

(Visited 11.436 times, 60 visits today)
 
 
 
Dostopnost