Jedilnik

DOPOLDANSKA MALICAKOSILOPOPOLDANSKA MALICA
PONEDELJEK,
27. 3.
Tzatziki/sirni namaz (M),
*bio kruh (G),
suho sadje,
zeliščni čaj.
Kokošja juha (G, Z),
puranji trakci v smetanovi omaki (G, M),
kmečki svaljki (G, M),
solata po izbiri, voda.
Masleni rogljič
(G, M),
ananas.
TOREK,
28. 3.
Sendvič s kuhanim pršutom (G),
olive,
limonada.
Paradižnikova juha (G, Z),
gratinirani mesni/zelenjavni peresniki (G, M, J),
solata po izbiri, voda.
Mocarela (M),
koruzni kruh (G),
paprika.
SREDA,
29. 3.
Jabolčni burek (G, M, J),
sadni tekoči jogurt (M),
mandarina.
Porova juha (G, Z),
čevapčiči, kajmak (M),
ocvrt krompir,
solata po izbiri, voda.
Osje gnezdo
(G, M, J, O),
mleko (M).
ČETRTEK,
30. 3.
**Pašteta (M),
*bio kruh (G),
sveža zelenjava,
sadni čaj.
Prežganka (G, J),
pečenica, matevž (VB),
kisla repa,
voda.
Čvrsti navadni jogurt (M),
krispi ploščica (G).
PETEK,
31. 3.
Skuta s podloženim sadjem (M),
koruzna palčka (G),
mango.
Zelenjavni ragu s šampinjoni
(G, Z, S),
kruh Zdravko (G),
kokosova kocka (G, M, J), voda.
Marmeladni namaz,
pisani kruh (G),
jabolko.

Obroki vsebujejo alergene iz priloge II Uredbe EU 1169/2011 in so označeni s kraticami:
G – gluten                                       S – soja                                      VB – volčji bob
M – mleko                                       O – oreščki                                  ME – mehkužci
J – jajca                                           Z – listna zelena                          ŽD – žveplov dioksid
R – ribe                                           GS – gorčično seme                    SU – sulfiti
A – arašidi                                       SS – sezamovo seme                

Obroki lahko vsebujejo alergene v sledovih.

*bio, ekološka pridelava                                **lokalna pridelava
Pridržujemo si pravico, da ob nepredvidljivih dogodkih spremenimo jedilnik brez predhodnega obvestila. 

(Visited 29.961 times, 15 visits today)
Dostopnost