Pri nas je vsak dan kaj novega. Tako smo v sredo izvedeli, da so spet dovoljeni naravoslovni tabori, in ker smo četrtošolci vedno pripravljeni na nova doživetja, smo se že v ponedeljek, 24. 5. 2021, odpravili v CŠOD Štrk na Ptuju.

Otroci so se zjutraj zbudili že pred starši in vsi nestrpni so čakali odhod. Na Ptuju nas je pričakalo kislo vreme, kar pa ne moremo reči za naše razpoloženje. Nekateri so kar pokali od veselja!

Razporedili smo se po sobah, ki imajo prav zanimiva imena: Mravljišče, Čebelnjak, Sovje duplo, Fazanje gnezdo itd. Učitelji so imeli sestanek, da so se dogovorili, kaj bomo počeli. Nato smo imeli sestanek še učenci. Po zelo okusnem kosilu smo se razdelili v 2 skupini. 4. a je spoznaval vesolje, 4. b pa se je preizkusil v plezanju na plezalni steni. V fotogaleriji si poglejte, kako pogumni smo bili.

Sledila je igra na svežem zraku, nato večerja. Po večerji smo se pozabavali z večernimi dejavnostmi. Ena skupina je tekmovala v Malih sivih celicah, druga pa se je zabavala ob cirkuških spretnostih.

Vabimo vas, da si ogledate foto utrinke v galeriji. 

Učenci in učitelji Nataša, Sabina, Marko, Matic

(Visited 317 times, 1 visits today)
Dostopnost