Dragi krajani, občani, starši, učitelji ter člani Društva prijateljev mladine Šmarje – Sap!

Zahvaljujemo se vam za izjemen odziv pri projektu Napolnimo šolsko torbo. V letošnjem šolskem letu smo delovne zvezke, zvezke in tudi ostale potrebščine zagotovili enaindvajsetim otrokom naše osnovne šole.

Hvala vsem iz širše krajevne skupnosti Šmarje – Sap in občine Grosuplje, ki ste prispevali potrebščine in gospodu Mihi Leginu za pomoč pri organizaciji in prevzemu. Hvala staršem otrok naše šole, ki ste se hitro odzvali na projekt in bili pripravljeni pomagati z donacijami delovnih zvezkov ter ostalih potrebščin za naše osnovnošolce. Hvala našim učiteljem, ki ste se na akcijo odzvali v velikem številu. Velika  zahvala pa gre tudi članom Društva prijateljev mladine Šmarje – Sap, kjer so poskrbeli, da so res vsi otroci dobili tudi zvezke in ostale šolske potrebščine.

Pokazali ste veliko mero srčnosti, dobrodelnosti in čuta za sočloveka. S tem so učenci, ki so hvaležno sprejeli pomoč, v letošnje šolsko leto zakorakali opremljeni s šolskimi potrebščinami in tako zagotovljenimi osnovnimi pogoji za uspeh.

Kolektiv OŠ Šmarje – Sap

(Visited 115 times, 1 visits today)
Dostopnost