Po tednu prepiha, morskih meglic in neprespanih noči so osmošolci v petek, 22. 2., zaključili bivanje v CŠOD Burja v Seči. Odhod, ki se je učencem in učiteljem zdel povsem preran, so zaznamovale predstavitve štirih projektnih skupin, ki so na taboru vneto raziskovale izbrana področja. Prikazi so navdušili v sliki in besedi, osmošolcem pa za popotnico podarili širino, kakršne v šolskih klopeh največkrat ni moč najti.

Na spodnji povezavi si lahko ogledate film, ki ga je skupina mladih avtorjev pripravila kot predstavitev projektnega tedna, v galeriji slik pa zadnje utrinke z morskega izobraževalnega pobega, med katerimi je tudi pohvala učencem – v Burji niso navduševali le mentorji in kuharji gostitelji, ampak tudi mi, njihovi gostje.

Zaključno predstavitev projekta Gospodarski pomen morja: ribištvo, pomorski promet, turizem najdete na povezavi  https://youtu.be/6n-8LISGZeY. Avtorji videa so Kaja Križman, Lea Strajnar, Karmen Stanko, Aljaž Zupan, Tia Špringer, Tonja Aleksandra Krašek in Neja Šeme, njihov mentor pa Miran Škerlj.

Besedilo in fotografije: Barbara Struna

 

 

       

(Visited 26 times, 1 visits today)
Dostopnost