Spoštovani učenci in starši!

Šolsko leto 2020/21 se prične v torek, 1. 9. 2020.
Učenci 2.–9. razreda v šolo pridete ob 8.30. Prvošolci pa ob 10.00 oz. 11.00.

Prvošolci, ki verjetno najbolj nestrpno čakate prvi šolski dan, ste na svečan sprejem skupaj s svojimi starši vabljeni v dveh skupinah. Tisti, ki ste domov prejeli rumeno vabilo, se zberete na parkirišču za šolo pod stopnicami ob 10.00. Tisti, ki ste prejeli modro vabilo, pa ob 11.00. Starše prosimo, da pri sprejemu med družinami ohranjate varnostno razdaljo (1,5 m) oz. uporabljate zaščitne maske.

Učenci 2.–5. razreda se zberete pred požarnimi stopnicami (na parkirišču), kjer bo kratek sprejem, bodite pozorni na medsebojno varnostno razdaljo (do 2 metra). Ta dan v šoli  potrebujete beležko, pisalo, šolske copate in mapo. Druge šolske potrebščine pustite doma. Pred šolo vas bo sprejela vaša nova učiteljica. Pouk bo potekal do 12.05, nato bo kosilo. Podaljšano bivanje bo organizirano do 16.30. Otroci bodo iz PB sami lahko odšli domov le s pisnim obvestilom starša. Starše, ki boste morda na ta dan pospremili otroka v šolo, še posebej prosimo, da vzdržujete varnostno razdaljo ali uporabljate zaščitno masko.

Učenci 6.–9 . razreda se zberete na nogometnem igrišču. Za vstop v šolo in gibanje po hodnikih potrebujete zaščitno masko. Poleg te s seboj prinesite beležko, pisalo, šolske copate in mapo. Pouk bo potekal do 13.00 oz. po urniku, kosilo bo potekalo po posebnem razporedu, praviloma po 13.00.

Šestošolci zaradi zdravstvenih omejitev žal ne morete v šolo, da bi v tajništvu izvedeli vaš novi razred, zato bomo vaše starše v petek poklicali in jim sporočili novico.

Ker nas koronavirus še kar ne pusti pri miru, pride v šolo le tisti, ki ste zdravi in brez simptomov virusa oz. brez predpisane karantene. Starši, prosim preberite priložene pogoje.

Urnike in vsa druga navodila za pouk boste prejeli prvi dan pri pouku.

Šolski prevozi so organizirani po istem voznem redu kot v preteklem šolskem letu, preverite jih lahko na šolski spletni strani. Na avtobusih in kombijih vsi otroci potrebujejo zaščitne maske.

Želimo vam doživete zadnje počitniške dni ter vas lepo pozdravljamo!

              Učitelji Osnovne šole Šmarje – Sap

(Visited 71 times, 1 visits today)
Dostopnost