Prazniki že kukajo izza vogala.  Za četrtošolce je že cel mesec december praznično obarvan in nekaj drobtinic delimo tudi z vami.

Jutra nam polepšajo dan, saj jih pričenjamo v krogu ob praznični svečki, ko učiteljica prebere zgodbo. Zgodbe govorijo o dobrih delih, prijateljstvu, lepih mislih, dobroti in pozitivnih vrednotah. Nato v naši novoletni smrečici vsak dan odpremo predalček, v katerem nas čaka decembrski dobrovoljnik z zabavnimi nalogami za vsak dan. To veselje in igrivost smo ponesli tudi v svoje domove.

Na razredno smrečico smo obesili okraske, na okna nalepili božične nogavice, ustvarjali voščilnice ter snežake iz nogavic.

Nekje vmes smo si privoščili športno dopoldne v BIT centru v Ljubljani.

Popestrimo si tudi pouk. Imeli smo malo drugačno uro matematike. Delali smo s tablicami in preko interaktivnih iger utrjevali dele celote. Saj sploh ni tako težko, preko igre je učenje zabavnejše, predvsem pa zelo hitro mine.

Meni je bilo pri matematiki všeč, ker smo delali s tablico, saj je bila ura drugačna kot ponavadi. Ula

Tablice so nam bile zelo všeč, ker je bilo delo zelo zabavno in hecno. Komaj čakamo, da bomo spet lahko to delali in se tudi veliko naučili. Manca, Zala, Vita

Zelo mi je bilo všeč, ker so bile igre z deli celote na tablici zelo zabavne. Tristan

Všeč mi je bilo zato, ker ne znam tako dobro uporabljati tablice in sem lahko vadila. Janja

Vsem želimo mirne, zadovoljne božično – novoletne praznike in veselo, zdravo novo leto 2022.

Učenci 4. b z razredničarko Sabino Kastelic

(Visited 117 times, 1 visits today)
Dostopnost